sinenmaa

Intergalaktisen liiton abortti-ilmoitus Urantialle

Me, Intergaklatinen Liitto ry, olemme päättäneet, että abortoimme ihmiskunnan Sinusta, oi sulokas Urantia-planeetta. Olet ollut kuin mikäkin heitukka ja pyörit pientä ympyrääsi pää kallellaan kuin olisit syntymähumalassa. Sinun sisälläsi kasvaa ihmiskunnan sikiö, mutta siitä sinä et ole ollut kiinnostunut, vaan koko ajan olet katsellut exsoplanettoja sillä silmällä ikään kuin olisit minä hetkenä tahansa valmis karkaamaan Isä-Auringon silmien alta.

Katso nyt; mitä itikoitakin sinun ympärilläsi oikein pyörii? Kutsut niitä muka satelliiteiksi, mutta meistä ne näyttävät lähinnä itikoilta? Makaatko tosiaan jossakin vesilätäkössä? Ettäs kehtaatkin. Olet märkäkin kuin mikäkin pesurätti.

 

Me saimme juuri selville, että olet ihastunut Kepler 22b:hen, mutta hän on jo varattu ja hänen raskautensa sujuu hyvin, ja juuri näinä päivinä hänen laskettu aikansa tulee;  hän synnyttää galaktiselle liitolle uuden tomeran pojan. Mutta sinä, senkin hyrrä-heitukka. Meillä ei vain ole varaa huolehtia enää sinusta, joten päätimme yksimielisesti abortoida ihmiskunnan, jota olet huolettomasti kantanut syöden itseesi vaikka mitä myrkkyjä. Tämä on ihan taloudellisesta syystä tehtävä abortti, vaikka on siinä mukana hieman astrolääketiedettäkin...

 

Me tosiaan olemme yrittäneet, että sinusta olisi tullut hyvä äiti; lähetimme kaksituhatta vuotta sitten sinun luoksesi jopa intergalaktisen liittomme parhaimman lääkärin, mutta hänkään ei saanut käännettyä ihmiskuntaa oikein päin kohdussasi. Edelleen ihmiskuntasikiösi perseilee, joka johtuu vain omista syömätottumuksistasi, joista et ole halunnut luopua.

Lapsivetesi alkaa olla jo niin täynnä myrkyllisiä aineita, että ihmiskunta kuolisi muutenkin kohtuusi, joten me emme voi ottaa sitä riskiä, että saisimme joukkoomme vesipään. Niinpä suoritamme stellaarisen kaavinnan 21. 12. 2012; Teemme sen kaavinnan muutamalla hyvin tähdätyllä asteroidilla, jotka olemme jo saattaneet matkaan.

 

Asteroidit voivat hieman sattua, joten lievitämme kipuasi muutamalla suuremmalla auringonpilkulla, jotka korventavat pintasi sen verran lämpimäksi, ettei ihmiskunta sisälläsi liikaa potkisi, vaan se yrittää lämmön vaikutuksesta käpertyä kohtusi ryppyihin.

Luultavasti joudumme poistamaan jopa kohtusi, jotta et enää olisi meille vaivaksi. Ties minkälaisen hulttion kanssa seuraavaksi yhtyisit... Tämän viimeisen sait Marsin kanssa, mutta Isäsi lopetti hänen heilastelun lyhyeen, eikä hänestä ole enää sinulle mieheksi.

Ei meillä ole mitään sikiötäsi vastaan. Tämä on täysin moraalinen ratkaisu, koska ihmiskuntasi ei kuitenkaan selviäisi kohtusi ulkopuolella kahden miljoonan vuoden ikäisenä sikiönä. Pelkkä loinenhan se sinulle tähän asti ollutkin, eikö totta?

Tavallisesti ihmiskuntaa kantavan sfäärin raskaus kestää 9 miljoonaa vuotta, joten juu nou; ihmiskunta ei millään kuitenkaan selviäisi ulkona avaruudessa, joten olemme valmiit ottamaan täyden vastuun. Se ihmiskuntahan on vain loinen pinnallasi, ei muuta; se ei vielä ainakaan miljoonaan vuoteen saisi galaktista itsetietoisuutta, joten se ei voi kärsiä siitä, kun teemme tämän abortin lähinnä taloudellisista syistä.

Meillä ei yksinkertaisesti  ole varaa huolehtia kaiken maailman heitukkaplaneetoista, koska kaikki menee mustien aukkojemme ylläpitämiseen. Tiedäthän; Meidän on pakko laittaa kaikki varamme mustiin aukkoihin, koska muutoin planeetat eivät saisi edes murusia.

 

Ja ihan tajuton se ihmiskunta on, pelkkä loinen. Älä ny siinä enää vetistele. Eikä se kaavinta satu. Mitä nyt hieman ihmiskuntasikiön kappaleita lentelee sinne tonne, mutta piankos ne maatuvat osaksi kaunista pintaasi. Ja ilman kohtua voit sitten ihan huoletta heilastella edelleen, eikä meilläkään ole enää mitään huolta sinusta.

Teemme tämän abortin suurella rakkaudella; emme voisi koskaan tuomita galaktisen tietoisuuden saanutta ihmiskuntaa kuolemaan; Saatana-nimisen kunnankin laitoimme muutamaan sikaan, mutta se pääsi pakoon, kun ajoi siat rotkoon, eikä meillä ole taloudellisista syistä johtuen enää vankiloissamme tilaakaan, joten olemme armollisia häntä kohtaan, emmekä enää yritäkään saada häntä aisoihin. Kyllä ne muut ihmiskunnat varmaan jotenkin pärjäävät sen Saatankin kanssa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän pekki kuva
Veikko Pekki

Tää on aivan mainio! Tämä galaktinen etiikka pätee.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset